26 липня в одному з райсудів Запоріжжя має відбутися засідання у справі попереднього міського голови обласного центру Олександра Сіна. Виявляється, він незаконно уклав контракт з головними лікарями міста на три місяці, а мав би укласти на п’ять років...
Нагадаємо, що наприкінці лютого 2015 року після переслідування на восьми (!) тоді ще міліцейських машинах запорізького міського голову затримали на під’їзді до Дніпропетровська і вручили повістку до слідчого саме у справі «головних лікарів».
А днями з’явилося повідомлення, що кримінальне провадження розпочато і стосовно колишнього директора запорізького Центрального парку культури «Дубовий гай». Виявляється, в парку поливали дере-
ва (!), а це — незаконний видобуток надр. Ідеться про можливе порушення ст. 23 Кодексу України про надра. Слідчі, не покладаючи рук, розслідують надважливу справу.
Тим часом містом поширюються чутки, що справа колишнього директора «Дубового гаю» — це помста відомого в місті ресторатора, який забудував територію парку ще за попередніх директорів і з яким постійно воювала принципова директор.

Запоріжжя.