Понад п’ять годин представники чотирьох основних партій Македонії обговорювали політичну кризу в країні та шукали шляхи виходу з неї. 

Як повідомив македонський телеканал «Телма», основні дискусії велися з декількох спірних для різних партій питань — про перегляд виборчих списків і вилучення з них «мертвих душ», про надання свободи слова й дій усім македонським ЗМІ та про статус і повноваження спеціалізованої прокуратури, що займається питаннями боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Сторони так і не дійшли спільної думки.
Журналісти «Телми» повідомили, що партійні лідери також не змогли домовитися про склад і терміни роботи тимчасового або службового уряду та умови його розпуску під час призначення дати дострокових парламентських виборів. Нагадаємо, що вони були призначені ще на 5 червня цього року, але основні опозиційні сили наполягли на їх скасуванні через наявність у виборчих списках «мертвих душ» і через амністію президентом 56 чиновників, проти яких було розпочато кримінальні справи у підозрі в корупції та підслуховуванні політиків, бізнесменів, журналістів і закордонних дипломатів. Скасування виборів лише сприяло поглибленню політичної кризи в країні.
Македонські ЗМІ повідомили, що переговори представників чоти-рьох політичних партій буде продовжено.