Житель Голованівська сокирою зарубав шестимісячного онука, невістку та сусіда. Сусідка від завданих ран померла в лікарні. Обставини події з'ясовують слідчі.

 

Трагедія сталася минулої суботи посеред дня. За повідомленням сектору комунікації поліції Кіровоградської області, близько 14 години 30 хвилин до Голованівського відділу поліції по лінії "102" зателефонував чоловік і повідомив, що сусід ганявся за ним, погрожуючи сокирою.

 

За кілька хвилин поліцейські прибули за вказаною адресою, і в дворі виявили чоловіка, який поводився неадекватно, однак вимогу працівників поліції здатися виконав.

 

Члени слідчо-оперативної групи під час огляду домоволодіння матері затриманого виявили в одній з кімнат тіла немовляти та молодої жінки. Як з'ясувалося -- шестимісячного онука затриманого та двадцятирічної невістки. У другій частині будинку, що належить іншому власнику, правоохоронці виявили тіло господаря та його тяжко травмовану дружину. Жінку доправили до реанімації, проте там від отриманих поранень вона померла.

 

За попередньою інформацією правоохоронців, 44-річний підозрюваний безробітний, має сім'ю -- дружину та сина, раніше на спеціальних медичних обліках не перебував, у поле зору правоохоронних органів не потрапляв, та, зі слів сусідів, алкоголем не зловживав. Був він тверезим і в момент затримання. Утім місцеві жителі стверджують, що, все ж таки, певні проблеми у чоловіка і в сім'ї були -- зокрема він піднімав руку на дружину.

 

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення. Причини і обставини злочину нині з'ясовують слідчі.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України