На пункті пропуску "Дякове" Закарпатської митниці ДФС в напрямку "виїзд з України" в'їхав вантажний автомобіль "DAF" з іноземною реєстрацією і під керуванням громадянина Польщі. Трапилося це 30 липня.

 

Водій обрав "червоний коридор". При усному опитуванні іноземець повідомив, що нічого забороненого та прихованого від митного контролю не перевозить. Але під час поглибленого огляду інспектори митниці виявили приховані тютюнові вироби з акцизними марками України загальною кількістю 7210 пачок. Цигарки були приховані у паливному баку (на знімку).

 

Фото надано
облДФС.

 

Складено протокол про порушення митних правил, -- автомобіль вартістю майже 400 тис. грн. та цигарки, вартістю майже 117 тис. грн. вилучено. І ось другий випадок за минулі вихідні. Митники й прикордонники Мукачівського загону на митному посту "Солотвино" виявили приховані 6800 пачок цигарок. Їх знайдено у легковому автомобілі "Аudi A8" іноземної реєстрації, яким керував громадянин України. Також складено протокол про порушення митних правил, автівку і цигарки вилучено.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України