Переможці фестивалю-конкурсу "Золотий птах" для дітей та молоді з особливими потребами повернулися додому після представлення України на ювілейному ХХ Міжнародному пісенному фестивалі "Чехочинські творчі зустрічі", який організував Фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями "PRO OMNIDUS" (Республіка Польща).

 

На знімках:

 

на фестивалі в Чехочинеку

 

Два тижні в польському місті Чехочинек пролетіли дуже швидко за щоденними заняттями з інструкторами з вокалу та концертами. Два дні змагань в літньому театрі "Мушля", спів під оркестр Артура ГРУДЗІНСЬКОГО надовго залишаться в пам'яті юних учасників. Привітали юних колег відомі польські виконавці -- гурт "Feel" з Петром КУПІЧЕМ та відома польська скрипалька Магдалена ШИМАНСЬКА.

 

Закінчився фінальний концерт яскравим шоу.

 

Маленькі українці отримали нагоду побувати в Польщі завдяки організаторам фестивалю-конкурсу "Золотий птах" громадській організації "Центр "Культурна стратегія-ХХІ", торговій марці "RUTA" та культурному центру "Галерея-ХХІ", засновниці фестивалю, дизайнеру TM "RUTA" Людмилі БУШИНСЬКІЙ.

 

Команда із Кропивницького отримала підтримку для поїздки від Благодійного фонду Ярослава БУБЛИКА та голови Спілки вірмен України в Кіровоградській області Тіграна ХАЧАТРЯНА.

 

Ельміра НЕБЕСНА,
голова Кіровоградської обласної організації інвалідів
"Народна академія творчості".

Фото надано автором.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України