Тисячі патріотів нашої держави перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Серед них -- уродженець села Велика Чечеліївка Новгородківського району Іван Петрович ПОЛЬОВИЙ (на знімку).

 

Іван народився в 1984 році в багатодітній родині колгоспників. Закінчив Світловодське харчове училище, відслужив у Збройних Силах України. Після служби працював пекарем в приватному підприємстві "МЮННТ", потім --майстром в райавтодорі.

 

У липні 2015 року Івана Польового призвали на військову службу та зарахували до 54-ї окремої механізованої бригади, яка дислокується в Луганській області. Під час служби чоловік зарекомендував себе як сміливий, відповідальний, сумлінний воїн, надійний і щирий побратим.

 

За відбиту атаку сепаратистів та захоплення в полон кількох бойовиків у бою на початку липня цього року Іван Польовий відзначений подякою командування частини та медаллю "Захиснику Вітчизни".

 

Рядки з подяки. "Командування частини та весь особовий склад бригади висловлюють Вам слова щирої вдячності та пошану за Ваші мужні та професійні дії при відбитті нападу диверсійно-розвідувальної групи та захоплення в полон противника. Ваш вчинок -- мужність та самопожертва, які є прикладом для всього особового складу бригади. Впевнені в тому, що Ви і надалі продовжите виконувати зразково свій обов'язок".

 

Новгородківці пишаються своїм земляком, моляться за всіх захисників Батьківщини і вірять, що врешті в державі запанує мир і всі вони повернуться додому живими та неушкодженими, адже вдома з невимовним сумом та нетерпінням чекають батьки, дружини, діти.

 

Ольга ЛІСОВА.

Фото надано автором.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України