Нові чартерні авіаційні рейси на повітряних суднах шведського виробництва SAAB-340 В, які вміщують до 36 пасажирів, розпочнуть здійснювати з Кропивницького вже найближчим часом. Про це повідомив перший заступник генерального директора міжнародної авіакомпанії "УРГА" Валерій Болотнов. За його словами, у південному напрямку вже заплановано три рейси.

 

Апробаційна ціна перельоту в одну сторону становитиме 1200--1800 гривень. Підприємство також планує надавати знижки, зокрема, для учасників АТО та їхніх дітей.

 

Тему розширення авіаційного сполучення підтримують у Кіровоградській ОДА, сприяючи залученню до співпраці з компанією туристичних агентств та місцевих профільних підприємств і організацій. Зокрема, можливість налагодження регулярного авіаційного сполучення з іншими обласними центрами України обговорили на нараді в облдержадміністрації з представниками компанії та провідними туроператорами Кіровоградщини.

Заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова переконана, що в обласному центрі є всі необхідні умови для відновлення регулярних авіаційних перевезень -- аеропорт, фахові пілоти, авіакомпанія з сучасними літаками.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України