Минулої доби правоохоронці у Запоріжжі зупинили автівку Daewoo Nubira, яка рухалася по Прибережній магістралі міста з вимкнутими фарами попри пізній час. Водій виявився п'яним. Утім, він не став спілкуватися з поліцією і спочатку закрився в салоні, а потім спробував утекти. Почалася гонитва, яка завершилася дуже швидко: добряче розігнавшись, утікач наїхав днищем на бордюр, який розділяв зустрічні смуги руху. Пізніше аналіз підтвердив припущення правоохоронців: у крові водія знайдено 1,9 проміле алкоголю.

 

А в райцентрі Василівка закритий батьками "під замок" 16-річний парубок намагався втекти з дому. Надивившись пригодницьких фільмів, він спустив з вікна четвертого поверху мотузку і, коли дістався рівня другого поверху, зірвався униз. Пригода закінчилася для юнака закритим переломом кісток правої ступні, струсом головного мозку, забиттям м'яких тканин лоба, а також закритою черепно-мозковою травмою.

 

Ще одна НП сталася на ділянці дороги між райцентром Пологи і селом Гусарка. Там на переїзді сталося зіткнення поїзда та автомобіля ЗАЗ-968М. Водій проігнорував сигнали попередження і поїхав напереріз локомотиву. Останній лише зачепив автівку. Але й того вистачило, щоб машина зупинилася. Горе-водій покинув свого легковика і втік з місця пригоди.

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України