Депутат Вінницької облради керівник благодійного фонду свого імені Людмила Станіславенко доставила бійцям, які проходять вишкіл на полігоні під Вінницею, півтори тонни бутильованої води.


— До мене звернулися волонтери, з якими давно співпрацюємо, і розповіли, що у спекотні дні на полігоні для військових виникають проблеми з питною водою, — каже Людмила Станіславенко. — Ми її у той же день доставили.


ГО «Благодійний фонд Людмили Станіславенко», як пояснила його керівник, не вперше підтримує військових. І не тільки матеріально. Головний напрям діяльності організації — надання медичної і психологічної допомоги тим, хто повернувся із зони АТО, а також їхнім сім’ям. Особливу увагу приділяють солдатським вдовам і їхнім дітям.


— Жінок, які втратили у боях з агресором чоловіків, видно одразу, — продовжує пані Людмила. — Серед інших людей, яких запрошуємо на заходи, їх вирізняють очі, там багато смутку. Те само можна сказати про їхніх діток.


Ще один напрям роботи благодійного фонду Людмили Станіславенко — підтримка переселенців з Криму і Донбасу. Таких на Вінниччині нараховується майже 15 тисяч осіб.

Вінницька область.

 

Депутат Вінницької облради Людмила Станіславенко (друга зліва) і голова ГО людей з фізичними вадами «Гармонія» Раїса Панасюк під час зустрічі з бійцями, які повернулися з АТО.


Фото надано автором.