Місто Помічна Добровеличківського району Кіровоградщини відзначило 148-му річницю з дня заснування. Городяни відсвяткували День міста гучно, весело та патріотично.

 

Біля будівлі міськради роботи демонстрували майстри народно-ужиткового мистецтва, у міському Палаці культури розгорнулася виставка художника Віктора Осипенка, на головній площі відбулися урочистості та святковий концерт за участю місцевих колективів та дніпровського патріотичного гурту «Вертеп», який приїхав у місто залізничників на запрошення народного депутата України Станіслава Березкіна.


Місто розбудовується й облаштовується. За словами міського голови Помічної Миколи Антошика, де — власними силами, де — за допомоги та підтримки меценатів і спонсорів. Тут запрацювали дві артезіанські свердловини, активно асфальтуються вулиці, у двох дитсадках встановили піролізні котли. Саме завдяки сприянню народного депутата місто отримало 1 млн. 200 тис. грн. держсубвенції на ремонт Палацу культури.


Звичайно ж, не обійшлося й без подарунків. Зокрема, Станіслав Березкін подарував місту спортивно-ігровий комплекс (дитячий і спортивний майданчики) вартістю 74 тис. грн., який буде встановлено вже у вересні.

Кіровоградська область.

 

Керівник благодійного фонду «Добротвір» Андрій Малик (праворуч) вручає сертифікат на спортивно-ігровий комплекс міському голові Миколі Антошику.

 

Фото Сергія ЯКУНІНА.