Координати новоствореного блокпоста на Луганщині, де загинув 46-річний контрактник із Вінниччини Олександр Шелепун (на знімку), а ще четверо захисників дістали поранення, здали сепаратистам місцеві жителі. Про це свідчить влучний мінометний обстріл.

 


Олександра Шелепуна, бійця 59-го мотопіхотного батальйону, поховали у рідному селі Богатир Погребищенського району на Вінниччині.


— Тепер на нашому Меморіалі з’явиться і пам’ятна дошка на честь Олександра Шелепуна, — каже голова Морозівської сільради, до складу якої нині входить село Богатир. — Він заслужив на добру пам’ять...


Олександр після восьмирічки пішов у профтехучилище у Погребище. Там також навчалася дівчина з Барського району. Ті, хто їх знає, кажуть, що це було кохання з першого погляду. Строкову службу Шелепун проходив у морській піхоті. Вона дочекалася його повернення з армії. А потім у сім’ї народилося четверо донечок.


Два останні роки Олександр проживав в райцентрі Іллінці. У травні підписав контракт із ЗСУ. Служив водієм у протитанково-кулеметному взводі. Загинув під час мінометного обстрілу від тяжкого поранення в груди.


Поховали бійця з усіма військовими почестями. Над труною схилили голови у скорботі чотири його донечки. Вони разом з мамою приїхали попрощатися з батьком.

Вінницька область.