Ще два житлові будинки загалом на 140 квартир здано у Вінниці за програмою міськради «Муніципальне житло». До кінця нинішнього року планують завершити третю 10-поверхівку муніципального житлового комплексу на вулиці Чехова, дізнався наш власкор Віктор СКРИПНИК.


— Програму запроваджено сім років тому міськрадою і нею передбачено забезпечення квартирами працівників соціальної сфери — лікарів, вчителів, державних службовців, — зазначив під час вручення ключів новоселам заступник міського голови Вінниці Ігор Корольчук.


Обидва будинки цегляні, утеплені зовні, обладнані індивідуальним опаленням, у кожній квартирі — лічильники обліку води та газу, на прибудинковій території — дитячий майданчик та парковка для автомобілів.


За словами Ігоря Корольчука, з часу дії програми власниками нових квартир стали майже п’ятсот працівників з невисокими фінансовими достатками. Споруджує житло держпідприємство «Вінницьке інженерно-будівельне управління». Його керівник Валерій Коробков повідомив про підготовчі роботи до спорудження ще одного будинку з терміном введення в експлуатацію наприкінці 2017-го.