Овни. Перегляньте свої погляди на матеріальні цінності, адже гроші надходять і зникають. Замисліться: без духовної основи в несприятливій ситуації складно знайти вихід.

Тельці. На обрії — світле майбутнє. Щоб у нього потрапити, зверніться по допомогу до інтуїції й здорового глузду. Вас скерують виважені рішення й обмірковані дії.

Близнюки. На шляху до своєї мети ви прагнете все зробити швидко, але це ризиковано. Зупиніться, помізкуйте, попросіть поради в того, кому довіряєте.

Раки. Цей тиждень для вас досить сприятливий і в матеріальному, і в емоційному плані. За бажання ви зможете перевести ваші особисті стосунки в стабільне русло.

Леви. У цей період вам краще звести свою діяльність до мінімуму й не ухвалювати важливих рішень. Візьміть невелику відпустку, приділіть увагу родині, провідайте родичів.

Діви. Щоб досягти гармонії й спокою, вийти на шлях, який буде зрозумілий і близький, вам доведеться заглибитися в себе, зрозуміти свої власні цілі й бажання.

Терези. Ви одержите задоволення від зробленого, а також від споглядання процесу, який от-от приведе до бажаного, принесе радість і благополуччя.

Скорпіони. Цей період добре підходить для нових починань, реалізації давніх ідей і планів, які приведуть до кращого життя, повного комфорту й затишку.

Стрільці. Починаючи нову справу, хоч би якою прибутковою вона вам видавалася, уважно вивчіть обставини й придивіться до людей навколо.

Козероги. Результатом вашої діяльності цього тижня стане не тільки матеріальний прибуток, а й значне зміцнення вашої позиції в загальнолюдському плані.

Водолії. Ви дуже активні й стрімкі в діях і думках. Але вчіться розраховувати свої сили: не беріть усе на себе, розділяйте завдання, довіряйте перевіреним людям.

Риби. Багато ідей — це добре, але тільки якщо ви зможете вибудувати їх у ланцюжок і планомірно переходити від однієї справи до другої. У такий спосіб ви досягнете поставленої мети.