На Чернігівщині завершився другий етап конкурсу на кращий танковий взвод Збройних Сил України. Впродовж п’яти днів на полігоні окремої танкової бригади, що входить до складу військ оперативного командування «Північ», кращі танкісти всіх оперативних командувань Сухопутних військ ЗСУ демонстрували свої професіоналізм та навички в кількох номінаціях: «Літній військовий біатлон», «Снайперська стрільба з танків», «Подолання перешкод з фланговою стрільбою», «Стрільба на великі відстані» та «Танкова карусель».

 

 

Напруженою та запеклою була боротьба танкістів, яка в результаті завершилася переконливою перемогою танкістів 14-ї бригади, що входить до складу військ оперативного командування «Захід». Друге місце посіли господарі турніру, третє — військові танкової бригади ОК «Схід».


Нині у переможців молодшого сержанта Романа Бузінського, старшого сержанта Олександра Зуєва, прапорщика Олександра Цюпака, старшого солдата Валерія Валюха, старшого солдата Володимира Дем’яненка, сержанта Вадима Перегіняка, молодшого сержанта Олександра Касьяна та солдата Сергія Білака знову виснажливі тренування, адже невдовзі їм доведеться захищати честь найкращого танкового взводу Сухопутних військ на третьому етапі змагань — серед усіх видів військ Збройних Сил України. 


Про це нашому власкору Олександрі Юрковій повідомили в ОК «Захід».


Фото надане автором.