Спортсменам, тренерам та керівникам Національної паралімпійської збірної команди України


Дорогі друзі!


Від щирого серця вітаю вас — найкращих паралімпійців нашої держави, які у нелегкій боротьбі відстояли право представляти Україну на XV Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.


Кожен з вас уже сьогодні є переможцем, Людиною з великої літери, яка, незважаючи на всі труднощі, змогла вийти на спортивну арену і досягти високих результатів. На шляху до Ріо ви продемонстрували свої унікальні фізичні та вольові можливості, силу духу, мужність і спортивну майстерність. Упевнений, що і на Паралімпійських іграх ви продовжите переможну ходу, і наш гордий національний гімн «Ще не вмерла України» щодня лунатиме на бразильських майданчиках.


Пам’ятайте, що за вашими виступами будуть напружено спостерігати мільйони українських уболівальників, які сприйматимуть кожну перемогу як перемогу всієї країни, всіх її громадян.


Окремо дякую тренерам, менеджерам та іншим фахівцям — усім, хто доклав свої сили до підготовки та участі наших спортсменів у Паралімпійських іграх.


Бажаю всім вам міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчої наснаги, великих успіхів у спорті та житті.


Нехай безмежна любов до Батьківщини і віра у власні сили надихають вас на підкорення нових спортивних вершин!