Представники ЗМІ анонсували запуск соціального флешмобу "Заплати за бабусю -- "допоможи" міськраді". Як розповіла колегам журналіст Юлія БРИК, у Дніпрі існує глобальна проблема, із якою хоч раз зіштовхувався кожен мешканець обласного центру. "Міська влада тривалий час не компенсує гроші за проїзд пільговиків, тож водії маршруток часто відмовляються везти громадян цієї категорії. Ми вирішили привернути увагу до проблеми", -- розповіла вона. Юлія Брик каже, що спільно із однією із дніпровських інформагенцій вони вирішили запустити флешмоб.

 

Головний редактор ІА "Міст-Дніпро" Артем ЛИСЕНКО зазначив, що мета акції -- зовсім не цькування перевізників. Завдання -- звернути увагу всіх, у тому числі і міської влади, на конфліктну ситуацію.

 

Аби стати учасником флешмобу, пропонується оплатити проїзд у громадському транспорті громадянину пільгової категорії. Після цього потрібно викласти інформацію на Facebook із відповідним хештегом #Заплатизабабушку. Триватиме акція місяць. Учасники, чиї пости наберуть найбільше лайків, стануть героями матеріалів у ЗМІ.

 

Галина НЕРЕТІНА.

 

Дніпропетровська область.

 

Голос України