Другий візит першої леді за останні чотири дні

 

Область -- як і обіцяла всього чотири дні тому, відвідала дружина Президента України Марина ПОРОШЕНКО. Київська гостя побувала на урочистій лінійці в міській школі № 66, де цього року на загальних підставах навчатимуться двоє другокласників з особливими потребами. Два хлопчики-колясочники перший клас закінчили за індивідуальною програмою навчання, і ось тепер уперше переступили поріг звичайної школи. Втім, процес їхнього навчання буде значно глибшим, ніж в однокласників. Зокрема із хлопчиками займатимуться реабілітолог і логопед.

 

-- Я глибоко вдячна вчителям і батькам, що ви виховуєте дітей у дусі взаєморозуміння і честі, і за те, що вірите в них, -- заявила у своєму вітанні Марина Порошенко. -- І дуже важливо, щоб діти отримали можливість навчатися разом зі своїми ровесниками, адже інклюзивне навчання -- це не лише рука допомоги дітям з особливими потребами. Це ще й приклад рівноправ'я, підтримки і людяності для усіх нас...

 

Одразу після урочистої лінійки у запорізькій школі № 66 дружина Президента виїхала в передмістя обласного центру -- до Балабинської гімназії "Престиж".

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України