Напередодні професійного свята -- Дня танкіста -- на полігоні смт Гончарівське на Чернігівщині Головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор МУЖЕНКО в урочистій обстановці підвів підсумки Всеармійських змагань танкових взводів Збройних Сил України.

 

На знімку:

 

Головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор МУЖЕНКО
вручає нагрудний знак
"Кращий танковий взвод, екіпаж ЗСУ-2016",
сертифікат та грошову премію
для особового складу взводу
в розмірі 90 тис. гривень
капітану БАГАЄВУ Роману Сергійовичу

 

Фоторепортаж з військового полігону
Віктора КОШМАЛА.

 

Протягом тижня танкісти сухопутних військ, Військово-Морських Сил та високомобільних десантних військ демонстрували свою майстерність виборюючи право носити почесне звання на "Кращий танковий взвод" та бути переможцями в окремих професійних номінаціях. Унікальність конкурсу, як сказав Головнокомандувач полягає в тому, що "тих хто програв -- немає". Він щиро подякував від імені керівного складу ЗСУ учасників змагань та всіх танкістів України за сумлінну службу Батьківщині, вірності військового обов'язку мужність та героїзм, які проявлені у запеклих боях із російським агресором.

 

За результатами змагань

І місце здобув танковий взвод 14-ї ОМБр Сухопутних військ ЗС України;

ІІ місце -- за "чорними беретами" зі складу 36-ї ОБрМП Військово-Морських Сил ЗС України;

бронза -- танкісти 80-ї ОДШБр КВДВ.

 

Переможці змагань, крім іншого, отримали грошові сертифікати.

 

Також начальник Генерального штабу, за дорученням Президента України, вручив державні нагороди розвідникам та воїнам-танкістам, які відзначилися у захисті Батьківщини в районах проведення Антитерористичної операції. Після завершення церемонії нагородження відбувся етап тактичних навчань зведеної танкової роти з бойовою стрільбою.

 

Голос України