Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я розглянув інформацію МОЗ про стан поставок у регіони лікарських засобів. Про стан поставок у регіони лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та медичних виробів, закуплених через спеціалізовані міжнародні організації за кошти державного бюджету 2015 року поінформувала в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.


Також комітет в порядку контролю заслухав питання про стан виконання Міністерством охорони здоров’я України у 2016 році бюджетної програми «Лікування громадян України за кордоном» (КПКВК 2301360), зокрема про виділення у поточному році МОЗ додаткових коштів у сумі 183,8 мільйона гривень на лікування громадян України за кордоном.


Під час засідання затверджено план роботи комітету на період п’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання, а також підтримано ініціативу голови комітету Ольги Богомолець про проведення 15 вересня 2016 року у місті Львові круглого столу на тему: «Опікова травма в Україні: лікування та профілактика. Вивчення міжнародного досвіду».


За повідомленням прес-служби апарату Верховної Ради України.