Дозвілля... доктора Мартинова


Сепаратистський сайт ДАН:


— Мер Донецька Ігор Мартинов отримав диплом доктора економічних наук. Тема роботи — «Стратегія розвитку галузі дозвілля та розваг» — розкрита на прикладі запуску та подальшого функціонування донецького аквапарку...

 


Від чергового:


— Що за чортівня: чому так вузько розкрита тема? Тільки один приклад — якийсь аквапарк?.. А розпил та вивезення підприємств «за порєбрік», а затоплення шахт водою — хіба це не дозвілля населення! А «отжатіє» власності: авто, квартир — хіба це не розвага народу? Коротше, зарано дали Мартинову доктора, тягне лише на кандидата!

.

Висячий сигнал


Франк-Вальтер Штайнмаєр, федеральний міністр закордонних справ Німеччини (про 15 вересня):


— Я привіз сигнал із Москви, що опівночі набере чинності припинення вогню на тиждень...


Від чергового:


— І цей сигнал Франк-Вальтер може повісити у своєму кабінеті на стіні, як... ружжо (він же «калаш»)!


Коротше, якщо Штайнмаєра, не дай Бог, звичайно, знайдуть непритомного, знайте, це його налякав висячий на стіні... сигнал із Москви!..

 

Керрі — касир «російського майдану»


«Комсомольская правда» (написала, що 8 мільярдів рублів, які знайдено при обшуку в полковника МВС РФ Дмитра Захарченка — це так звана... «каса російського майдану»):


— Хтось із «глазастих» блогерів, переглядаючи розкадрування зйомки з квартири полковника, виявив цікаву деталь — готівкові долари були опечатані бандероллю жовтого кольору — це фабрична грошова упаковка однієї з 12 американських типографій Федеральної резервної системи. Гроші в квартиру полковника надійшли безпосередньо з США...

 


Від чергового:


— Правду-матку ріже «Комсомолка» (до того ж — як завжди)!


Це — до Обами не ходи — бабло піндосів! І привозив їх не хто інший, як Джон Керрі... Пам’ятаєте, як «глазастий Путін» єхидненько так кепкував з його кейсу, і що: мало не проспали майдан...
Коротше, по секрету, цей полковник РФ Захарченко — глибоко законспірований генерал ФБР, а Керрі просто служив у нього... касиром!

 


Тільник справедливості


Олександр Лукашенко (про акцію своїх спортсменів «солідарний протест проти несправедливості» на відкритті Паралімпіади в Ріо):


— Добре, що мужики передбачили під тільником російський прапор...


Від чергового:


— Узагалі-то, мужики могли на знак солідарного протесту з-під тільника й російський танк випустити!..


Брудні танці


Володимир Зеленський, шоумен із «Кварталу 95»:


— Проти нас сьогодні розгорнуто кампанію в кращих традиціях брудних політичних технологій: замовні статті в Інтернеті й проплачені коментарі в соцмережах...


Від чергового:


— Сьогодні в годину пік у метро необережно сказав, що Зеленський — молодець! То мені жоден гад і копійки не дав, навпаки — поглядами ледь не вдавили!..

 


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.


Мал. Василя ФЛЬОРКА і Миколи УКРАЇНСЬКОГО.