Овни. Ваше матеріальне становище цього тижня помітно поліпшиться, тому можете потішити себе і рідних покупками, а також планувати подорожі.


Тельці. Цього тижня ви будете сповнені сил, тому використовуйте цей період з максимальною користю, щоб реалізувати все потрібне й важливе на цей момент.


Близнюки. У вас з’являться оригінальні ідеї, тому цей час сприятливий для інтелектуальної роботи. Виявляйте твердість характеру в спілкуванні та наполегливість у роботі.


Раки. Цього тижня зірки пропонують вам починати серйозні ділові переговори, які мають бути успішними. Головне — з самого початку задайте правильний тон.


Леви. Приділіть більше уваги рідним і коханим. Займіться облаштуванням житла. Гармонійна сімейна атмосфера сприятиме вирішенню важливих питань.


Діви. Вдалий період для нової справи чи далекої поїздки. Ви зможете повністю реалізувати свої творчі пориви. Корисні витрати на здоровий спосіб життя.


Терези. Сприятливий період для вирішення фінансових питань. Постарайтеся перекласти частину своїх обов’язків на інших, щоб зайнятися чимось новим.


Скорпіони. Покваптеся розпочати важливі справи. Переговори потребуватимуть зусиль, але все, про що домовитеся, буде виконано. Просувайте все, що вас цікавить.


Стрільці. На вас чекають приємні й корисні знайомства. А перспективні плани обіцяють здійснитися, якщо ви не розповідатимете про них.


Козероги. Постарайтеся тверезо оцінити ситуацію, і тоді правильне рішення прийде саме. Виявляйте обережність і розважливість, довіряйте своїй інтуїції.


Водолії. Цього тижня друзі й рідні потішать вас гарними новинами. На роботі ваші дії відзначаться діловою хваткою і креативністю.


Риби. Сміливо починайте нові справи й ухвалюйте важливі рішення. Результат принесуть тільки активні дії. Відкиньте сумніви і скеруйте всі сили на досягнення мети.