Як ми вже повідомляли, троє осіб загинуло внаслідок зіткнення пасажирського дизель-потяга Вінниця—Хмельницький з вантажівкою на нерегульованому залізничному переїзді у селі Журавне Літинського району на Вінниччині.
Трагедія забрала життя водія вантажного автомобіля «ЗІЛ-131» і двох пасажирів-чоловіків, які перебували в кабіні. Всі вони місцеві. Машиніст потяга і його помічник нині у реанімаційному відділенні районної лікарні у місті Хмільник. Навіть у похмуру погоду на переїзді добре видно наближення потяга. 
«Водій не міг не бачити наближення поїзда, — розповів на місці аварії кореспонденту «Голосу України» начальник дирекції пасажирських перевезень Жмеринської залізниці Анатолій Любінін. — Видимість у момент зіткнення була гарна. Чому він виїхав на рейки саме в час наближення потяга, незрозуміло. Швидкість руху на цьому відрізку 65—80 кілометрів. За таких умов гальмівний шлях у момент екстреної зупинки становить вісімсот метрів».
За словами очевидців, удар припав на кабіну водія. Одразу стався вибух і почалася пожежа (автомобіль заправляли газом). Понад двісті метрів поїзд штовхав перед собою палаючий транспортний засіб. З пасажирів, які перебували у вагонах, ніхто не постраждав.
«Люди розповідали, що спочатку відчули удар, а потім почули скрегіт гальм, — каже начальник залізничної станції Уладівка, на дільниці якої сталася аварія, Анатолій Закерничний. — Ми пересадили їх на поїзд, який ішов слідом».
На понад три години було зупинено рух потягів на ділянці дороги, де сталася трагедія. Біля реанімаційного відділення Хмільницької районної лікарні чергують дружини й діти залізничників.
«Обох пацієнтів доправили у шоковому стані, — каже заступник головного лікаря Хмільницької районної лікарні Михайло Поліщук. — У них значні опіки тіла, найбільше уражені відкриті ділянки рук, обличчя. Спостерігається отруєння дихальних шляхів, його могли спричинити продукти горіння газу. Загалом їхній стан стабільно важкий. Гірше почувається старший чоловік, машиніст потяга. Після надання необхідної допомоги їх доправлять в опікове відділення обласної лікарні імені Пирогова. Лікування передбачається тривале».