Будівництво спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО розпочали в Ужгороді (на знімку). Це буде цілий сучасний комплекс, до якого ввійдуть хостел з усіма зручностями для людей з особливими потребами, спортзал, масажні та інші кабінети, що дадуть можливість проводити фізичну та психологічну реабілітацію. Тут планують займатися волейболом, баскетболом, настільним тенісом, пауерліфтингом і фехтуванням.

 

Фото надано
прес-службою міської ради.

 

В урочистостях взяли участь голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, військовий комісар Ужгородського ОМВК, підполковник Микола Журавльов, представники товариств і об'єднань людей із особливими потребами, громадські активісти.

 

З молитвою освятили наріжні камені споруди, заклали "капсулу часу".

 

За попередніми підрахунками, кажуть у міській раді, на зведення потрібно до трьох років. Підрядникам довелося спочатку розібрати стару котельню, від неї залишився тільки каркас, який використають у майбутній конструкції.

 

На спорудження центру виділено 3,5 млн. грн.: два мільйони з міського бюджету, мільйон із державного та 500 тисяч із обласної казни.

 

Василь НИТКА.

 

Ужгород.

 

Голос України