У Чернігові глядачі, які прийшли на концерт співачки Світлани Лободи, мусили проходити через коридор ганьби — пікетувальники вкрили його сувенірними рублями, залитими червоною рідиною, що нагадувала кров, та гільзами. Так вони протестували проти виступу виконавиці, яка заробляє кошти концертами у країні, що веде війну проти України.

Сталися сутички з поліцією, був застосований сльозогінний газ, який дістався і начальнику патрульної поліції Чернігова Олександру Леонову. Надходила інформація й про замінування зали — після перевірки саперів концерт було продовжено.


Водночас продюсер співачки Нателла Крапівіна поширила для російських ЗМІ відверту неправду про п’яних чернігівців, які начебто забарикадували гастролерів з усіх боків, повідомляє наш власкор Василь ЧЕПУРНИЙ.


У Сумах також ледь не зірвався концерт співачки Лободи. До поліції надійшов сигнал про замінування театру імені Щепкіна, на сцені якого мала виступати артистка. Правоохоронці евакуювали на вулицю кілька сотень глядачів, які вже сиділи на своїх місцях у залі, оточили будівлю і почали перевірку. Вибухівки не знайшли, і концерт таки відбувся, інформує наш власкор Володимир ЧЕРНОВ.