Як дитина війни, інвалід другої групи та ветеран праці маю пільгу — можливість лікуватися в комунальному закладі «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» Рівненської обласної ради.


Вісім разів я за своє життя там лікувався і завжди був задоволений. А ще дуже радий, що останніми роками зміцнилася матеріальна база госпіталю, він розбудовується, корпуси ремонтуються, одне слово, тут усе роблять для того, щоб пацієнтам було комфортно, затишно і вони отримували кваліфіковану медичну допомогу. І всьому цьому дає лад головний лікар госпіталю Андрій Бурачик.


На відміну від звичайних лікарень, медикаменти тут безплатні, а годують так, що не завжди вдома ми, пенсіонери, таке можемо собі дозволити. Тут дуже привітний, доброзичливий медперсонал.


Понад півстоліття присвятив благородній справі лікувати людей 80-річний лікар-невропатолог Михайло Згибай. Його багатющий досвід допоміг поставити на ноги багатьох пацієнтів. А нині, коли тут лікуються ще й поранені в АТО бійці, його досвід, уміння і кваліфікованість особливо потрібні.


Хочу подякувати Андрію Бурачику, Михайлові Згибаю, завідувачці неврологічного відділення Руслані Климович, а також усьому колективу госпіталю за те, що вони роблять таку благородну справу — лікують людей. Я у свої 75 років після лікування у госпіталі почуваю себе набагато краще. Проситиму Бога, щоб він був прихильним до наших захисників — бійців АТО, що нині лікуються у госпіталі. Понад усе хочу, щоб нарешті в Україні запанував мир.

 

Автор листа, рівнянин Анатолій Гусєв.

Рівне.