Учора в столиці біля Могили Невідомого Солдата в Парку Вічної Слави вшановували загиблих у минулих війнах. Зокрема, урочисту церемонію провело Посольство Канади в Україні. До підніжжя монумента лягли квіти і вінки, а учасники мітингу нагадали, що в такий спосіб країни Співдружності щороку в цей день вшановують пам’ять полеглих. Нагадаємо, цього дня  1918 року офіційно завершилась Перша світова війна, тому в країнах-переможницях відзначають День поминання загиблих.


На жаль, українське небо нині розривають снаряди і міни нещодавнього союзника в Другій світовій війні, а жертвами агресії Росії стають наші кращі сини.


Заходи із вшанування відбулися і в інших містах нашої Батьківщини. Так,  мешканці Кам’янця-Подільського зібралися на майдані Відродження. Під час мітингу-реквієму вони вшанували всіх, хто загинув під час воєнних конфліктів. Кам’янчани поклали вінки і квіти до пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Cотні, Меморіалу Слави у сквері Танкістів, пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам та Меморіалу Героям АТО, інформує наш хмельницький власкор Ірина КОЗАК.