У рамках Тижня енергоефективності в Київській області в ОДА відбувся інвестиційний форум «Енергоефективність — шлях здобуття енергонезалежності».


Під час роботи було розгорнуто три дискусійні панелі: «Енергоефективність та енергетичний менеджмент у бюджетній та житловій сфері: можливості для Київщини», «Енергосервіс у бюджетній сфері: потенціал інвестицій», «Досвід впровадження енергозберігаючих технологій на теренах України». До участі в них долучилися керівники профільних структурних підрозділів Київської облдержадміністрації, представники державних установ, громадських спілок, компаній, що займаються проектуванням та реалізацією програм з енергозбереження в Україні, очільники міст-підписантів «Угоди мерів».


На виставці енергоефективних рішень, що працювала на форумі, компанії-учасники продемонстрували зразки сучасного енергоефективного обладнання та матеріалів, новітні технології у сфері альтернативної енергетики.


У роботі форуму взяли участь посол ЄС в Україні Хюґ Мінгареллі, голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган, представники профільних міністерств та бізнесу.


Вл. інф.