Дощ, що розпочався наприкінці суботи, а в першій половині неділі перейшов у сніг, ускладнив насамперед рух транспорту на автошляхах Вінниччини. 13 листопада негода стала причиною п'яти аварій за участю вантажівок, автомобіля швидкої допомоги і рейсового мікроавтобуса з пасажирами. На щастя, обійшлося без жертв.

 

За інформацією прес-служби ДСНС у області, у всіх випадках рятувальники разом із патрульними поліцейськими допомогли водіям і пасажирам вибратися зі снігової пастки. Незначним переляком обійшлися семеро пасажирів мікроавтобуса "Мерседес", що з'їхав у кювет. Його витягли за допомоги спецавтомобіля. Так само довелося "виручати" причіп-цистерну для перевезення пального. Внаслідок зіткнення рейсового автобуса з автомобілем "Ауді", водій та пасажирка легковика доставлені у лікарню.

 

Як повідомив помічник керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Олександр Кутовий, через негоду знеструмлено понад тридцять населених пунктів. Через снігопад також відмінили футбольний поєдинок у рамках першості України серед команд другої ліги між вінницькою "Нивою-В" й "Іллічівцем-2" з Маріуполя.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України