Герой АТО Петро Швидкий та його родина отримали ордер на квартиру, який від імені держави вручив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко (на знімку).

 

Фото надано
прес-службою Чернігівської міської ради.

 

-- У бою Петро Швидкий дістав тяжке вогнепальне кульове поранення хребта і спинного мозку зі значним порушенням функції опори та ходи. Це наш герой. На жаль, немає можливості всім віддячити за їхні героїчні вчинки. Але я вважаю, що такий крок є реальною подякою від держави, -- сказав на урочистостях у дворі будинку міський голова Владислав Атрошенко.

 

Петро Швидкий служив у складі батальйону міліції особливого призначення "Чернігів" на Луганщині і був поранений під час виконання бойового завдання в районі Станиці Луганської.

 

Ветерану АТО було важко говорити на урочистостях, адже якраз була річниця загибелі побратимів під цим містом на Луганщині. Та все ж разом із дружиною та дітьми подякував за те, що держава не відвернулася від нього, коли стало скрутно. Він висловив упевненість, що хоч як важко переживати смерть друзів, але все ж вони загинули не даремно: незалежна Україна переможе російських окупантів.

 

Начальник управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду міської ради Михайло Католик розповів, що надана ветерану квартира -- кращий варіант із запропонованого, адже вона простора, з ремонтом та індивідуальним опаленням.

 

Василь ЧЕПУРНИЙ.

 

Чернігів.

 

Голос України