Бойову розвідувально-дозорну машину БРДМ-2 прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий передав командиру батальйону морської піхоти майору Ігорю Попадюку. Придбали техніку за власні кошти працівників прокуратури.

— Це ще один наш внесок на підтримку тих, хто захищає країну від сепаратистів і російських найманців, — розповів В’ячеслав Соколовий. — Коли оголосили про збір коштів, відгукнулися не тільки нинішні працівники прокуратури, а й ті, хто вже перебуває на заслуженому відпочинку.


За словами пана Соколового, їхній колектив неодноразово долучався до підтримки військових. Про потреби дізнаються від обласної і міської влади. Зокрема, довідалися про те, що морським піхотинцям потрібна розвідувально-дозорна машина.


Комбат Ігор Попадюк, який прибув до Вінниці отримати техніку (її передавали у дворі прокуратури), каже, що машини саме такої модифікації у їхньому підрозділі нема. Звернув увагу, що БРДМ трохи модернізували. Зокрема, розширили оглядове вікно для водія.


— Переваги такої машини в тому, що на ній можна долати і водні переправи, — наголошує майор.


Комбат вдячний землякам, сам він родом з Вінниці, за постійну підтримку їхнього підрозділу. Каже, різні організації, установи, підприємства, приватні структури допомагають продуктами, іншими потрібними речами, а тепер матимуть подарунок, на який навіть не сподівалися.


— Перед тим як доставити машину у підрозділ, відправимо на один із заводів, де на неї встановлять озброєння, — повідомив комбат.



Вінниця.

 


На знімку: прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий передав комбату морської піхоти майору Ігорю Попадюку бойову машину, що вкрай потрібна чорним беретам, праворуч — голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.


Фото автора.