На фасаді чернігівської школи № 14 урочисто відкрито меморіальну дошку двом випускникам-героям АТО: Дмитру Полегеньку та Вадиму Лободі. Обидва хлопці — бійці 13-го батальйону територіальної оборони, котрі загинули в зоні АТО.

 


Вшанувати пам’ять героїв зібралися їхні рідні, друзі, знайомі, побратими, учні школи, педагогічний колектив та представники міської влади.


Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко від імені всієї територіальної громади висловив глибокі співчуття рідним та близьким. Він подякував матерям та вчителям воїнів за те, що виховали справжніх героїв. Також висловив переконання: Україна посяде достойне місце серед європейських країн, стане заможною і буде недаремним те, що наші герої віддали свої життя за нашу країну.


На заході також виступили голова громадської організації, що опікується учасниками АТО та їхніми родинами, Микола Шанський, матері загиблих героїв та їхні побратими. Всі вони були єдині у висловлюваннях: щоб це була остання меморіальна дошка на честь загиблих і щоб якнайскоріше настав мир у нашій країні.


Чернігів.


Фото прес-служби Чернігівської міської ради.