Казкову подорож для 36 дітей захисників країни від російсько-терористичних військ організував департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації спільно з Асоціацією ветеранів та волонтерів АТО.

 

--Для дітей підготували надзвичайно цікавий маршрут, -- каже керівник відділу допомоги учасникам АТО облдержадміністрації Андрій Грачов. --19 грудня вони зустрінуть у казковому маєтку Святого Миколая, що знаходиться у Косівському районі на Івано-Франківщині. Там візьмуть участь у майстер-класі з виготовлення новорічних іграшок. Не залишить діток байдужими огляд колекції Дідів Морозів, виготовлених у різних куточках світу і переданих в українську резиденцію Святого Миколая. Перед тим вони побувають у Коломиї у Музеї писанки. Також передбачено відвідання Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття.

 

Екскурсантів супроводжуватиме лікар, психолог та гід. "Проїзд комфортабельним автобусом, харчування, проживання, оплата за екскурсії та подарунки -- все це для батьків дітей безплатно", -- зазначив Андрій Грачов.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України