Гравець збірної України з футболу, який нині виступає за німецький клуб "Шальке", Євген Коноплянка пропонує охочим купити його бутси -- виручені кошти передасть на лікування матері футболіста вінницької "Ниви" Дмитра Момотенка.

 

Інформацію про аукціон від Євгена Коноплянки з продажу бутс фірми "Nike" розміщено на сайті команди "Нива". Представник прес-служби колективу Михайло Шафір уточнив, що у матері футболіста Дмитра Момотенка -- Олени Володимирівни хворе серце, вона потребує лікування. За словами співрозмовника, повідомлення про благодійний аукціон відомий футболіст розмістив на своїй сторінці у Facebook, а прес-служба перепостила його на сторінку команди в Інтернеті. "Мій колега футболіст вінницької "Ниви" Дмитро Момотенко потребує нашої спільної допомоги, -- написав Коноплянка. -- Стартова ціна -- 10 тисяч гривень. Кожна нова ставка +500 гривень".

 

У повідомленні він також нагадує, що охочі можуть допомогти без аукціону, перерахувавши кошти на банківську картку. Зазначає її номер: ПриватБанк -- 4149 4996 4425 9192. А ще популярний футболіст дякує усім, хто відгукнеться на його пропозицію і візьме участь у добрій справі.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінниця.

 

Голос України