«Голос України» вже розповідав, що зі столиці cходом та півднем України рушив четвертий Потяг Єднання «Труханівська Січ». І ось зо дві сотні пасажирів поїзда прибули до Запоріжжя. Зустрічав їх військовий оркестр. А пізніше — у приміщенні вокзалу Запоріжжя-1 — відбувся флешмоб «Реве та стогне Дніпр широкий»...

 

Серед інших помітних заходів, які відбулися під час перебування поїзда в місті, — покладення квітів до пам’ятного знака Героям Революції Гідності. Тут, під стінами адмінбудівлі обласної влади, відбувся й молебень за мир.


— У нас в обласному центрі — чимало чудових місць, — запевнив гостей голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль. — Ви, зокрема, відвідаєте острів Хортицю — колиску українського козацтва, побуваєте на Дніпрогесі та інших знакових для туристичного Запоріжжя об’єктах. Сподіваюся, про наш край у вас залишаться  гарні спогади.


Нагадаємо, що волонтери, студенти, громадські діячі та військові з різних областей України, а саме вони — «екіпаж» Потяга Єднання, після Запоріжжя відвідають Волноваху, Маріуполь та Бердянськ. Далі, подорожуючи півднем України, активісти завершать свій маршрут в Одесі, після чого потяг повернеться до Києва.

Запоріжжя.