О 1 ночі у четвер до запорізької поліції надійшло повідомлення про пожежу на... вічному вогні. На площі Свободи, де розташована могила загиблим під час революції 1917 року і біля підніжжя якого горить згаданий вогонь, напевне, не було де погрітися нетверезому безхатченку. Тому він примостився ближче до багаття. Втім щось пішло не так, і 38-річний чоловік отримав термічні опіки 2-го ступеня. Прибула на виклик поліція, в свою чергу, викликала "швидку", і постраждалого госпіталізували до опікового відділення.

 

Трагічніша історія сталася у приміському селі Криничне Вільнянського району. Там під час пожежі житлового будинку загинула подружня пара - чоловік 92 років та 91-річна дружина. Викликані лікарі "швидкої" вже нічим не могли допомогти стареньким. Причиною пожежі називають коротке замикання через перевантаження електромережі.

 

Тіло ще однієї самотньої 91-річної жінки знайшли після ліквідації пожежі в житловому будинку села Іванівка Бердянського району. Площа загоряння сягнула 60 квадратних метрів, тому рятувальники поки не готові назвати точну причину пожежі. Ведеться слідство.

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України