Овни. У вашому житті все почне змінюватися на краще. Це сприятливий період для початку будь-якої справи. Ви зможете досягти необхідних результатів.


Тельці. Колесо фортуни повертається у ваш бік. Успішними будуть ідеї для бізнесу. Вам потрібно добре попрацювати для досягнення своєї мети.


Близнюки. Цього тижня ви зможете вирішити багато питань. З’явиться можливість зміцнити своє становище на роботі й у соціумі.


Раки. У вас справи доведено до норми, усе поставлено на потік, тому можете дозволити собі відпочинок, спілкування з друзями і планування майбутнього.


Леви. Сприятливий тиждень для налагодження особистих стосунків. Виявляйте мудрість, чуйність і розуміння. Уникайте претензій, конфліктів і суперечок.


Діви. Займіться обмірковуванням нових ідей, приділіть увагу рідним. Можливе виникнення фінансових відносин з ними і матеріальна підтримка.


Терези. Події цього тижня можуть відкрити вам нові горизонти для діяльності. Уважно поставтеся до них, і отримаєте заслужену винагороду.


Скорпіони. У вас можуть виникнути нові ідеї, розпочатися нові справи, але для цього вам потрібно позбутися старого. Тиждень дасть вам змогу вийти з кризи й періоду застою.


Стрільці. Думайте, плануйте, розраховуйте. Є можливість успішно реалізувати себе у фінансовій сфері й отримати кар’єрне зростання.


Козероги. На вас чекає багато змін. Колесо фортуни повертається в різні боки, але у вас є всі шанси повернути його до себе. Скористайтеся своєю вдачею.


Водолії. Докладіть зусиль до поліпшення матеріальної сфери свого життя. За виконану роботу на вас чекає гідна грошова винагорода.


Риби. Для вас події цього тижня будуть пов’язані зі спілкуванням. На вас чекає багато емоцій, які потрібно взяти під контроль і скерувати у продуктивне русло.