Фотоальбом «Всі ми діти твої, Україно!» представив у Вінниці художник, фотомайстер, меценат Володимир Козюк. У ньому 250 світлин, зроблених протягом останніх десяти років. Їх особливість у тому, що всі герої вбрані в національний український одяг.

 

«Альбом Володимира Козюка — це духовна візитівка України» , — заступник голови Вінницької облради Людмила Щербаківська (ліворуч — міський голова Вінниці Сергій Моргунов, праворуч — автор альбому Володимир Козюк).

 

Фото з сайту Вінницької облради.

Маленькі діти, літні бабусі, люди різного віку, занять і посад — олімпійська чемпіонка Пекіна Наталія Добринська, співак і волонтер Віктор Бронюк, актор і ведучий Олександр Теренчук, нинішній керівник області Валерій Коровій... За словами автора альбому, всіх їх об’єднує одне — їм дуже личить вишиванка.

До альбому увійшло не більш як десять відсотків світлин, що він має в архіві. За словами митця, свою державу він уявляє у вишиванці. Саме це наштовхнуло на думку створити альбом земляків, одягнених в одвіку традиційний одяг українців.

«Нова робота Володимира Козюка є духовною і душевною візитівкою країни, — зазначила під час виступу на презентації заступник голови Вінницької облради Людмила Щербаківська. — У ній представлено українців — позитивних, вродливих, чесних, справедливих, саме таких, за якими майбутнє нашої держави».

Віктор СКРИПНИК.

Вінницька область.