У Чернігові меблевий магазин став центром дводенного протистояння. Незважаючи на те, що судова тяганина щодо правовласника закладу триває, новий власник магазину, заявляючи, що має всі необхідні документи, разом із найманими молодиками спортивної зовнішності, намагався витіснити колишніх власників з будівлі.

 

На місце події виїхали поліцейські чернігівського відділу поліції. За заявою одного з учасників конфлікту правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.194 ККУ (умисне пошкодження майна).

 

На боці теперішнього власника магазину виступили чернігівські радикальні націоналісти. Вони витіснили з приміщення магазину прибулих молодиків.

 

"Хто, як не ми? Коли ти спокійно працюєш, виплачуєш кредит понад 10 років, а тут приходять невідомі, блокують двері й таке інше. Що ж це, як не рейдерство? -- каже голова обласного осередку "Правого сектору" Наталія "Іранка". -- Власники магазину ведуть судову тяганину, і в цей момент ці "орки" хотіли захопити магазин. Я не маю довіри судовій владі в Україні, тут діє принцип -- хто більше дасть, на жаль... Бочки, шини, багаття і як же без канапок і чаю... і трохи радикальних методів, дали зрозуміти цим "оркам", що не на тих напали".

 

Василь ЧЕПУРНИЙ.

 

Чернігів.

 

Голос України