Одразу до декількох населених пунктів Приазовського району на Запоріжжі прийшов газ. Зазначимо, що важким був його шлях, і завдовжки... у цілих п'ять років. І ось лише в 2016-му з обласного бюджету було виділено 23 мільйони гривень, потім ще 10,2 мільйона -- вже з держбюджету. За рішенням обласного господарського суду... Бо треба було закрити борги компанії "Газфаєр", котра й переймалася будівництвом газопроводу. Зрештою, під кінець поточної зими газ таки підведено до райцентру Приазовського, а також до сіл Надєждине, Добрівка, Гірсівка, Дунаївка, Олександрівка та Степанівка-перша.

 

На церемонії урочистого відкриття газопроводу були присутні голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль і народний депутат Сергій Валентиров.

 

-- Усі жителі Запорізької області мають право на таке благо, як газ -- на тепло в домівках та інші потреби. Наше завдання -- забезпечувати вас усім необхідним. Люди мають відчувати, що ми про них піклуємося, -- наголосив під час свого виступу народний депутат.

 

Варто додати, що в селі Олександрівка відбулося, коли можна так сказати, подвійне свято -- окрім газогону тут відкрито й водогін.

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України