Постанова Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:


1. Провести 22 березня 2017 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Медична освіта в Україні: погляд у майбутнє».


2. Кабінету Міністрів України до 14 березня 2017 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань та визначити доповідача із зазначеного питання.


3. Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомендацій.


4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, медичних навчальних закладів, Національної академії медичних наук України, професійних спілок, громадських організацій, інших зацікавлених осіб.


5. Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань.


6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.


7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.


Голова Верховної Ради України А. ПАРУБІЙ.


м. Київ, 8 лютого 2017 року.
№ 1842-VІІІ.