Бандитська розбірка з застосуванням вогнепальної зброї та постраждалими сталася в Кропивницькому, біля Кіровського районного суду, сьогодні близько 9:30 ранку. Поранення дістав місцевий житель. Йому також завдали ножового поранення.

 

Фото
з мережі Фейсбук
та
офіційного сайту ГУ НП
в Кіровоградській області.

 

Як повідомили в обласній поліції, співробітники патрульної поліції та спецпідрозділів ГУНП в області затримали трьох підозрюваних. Під час огляду їхнього автомобіля вилучено дві одиниці вогнепальної зброї -- мисливський карабін та помпову рушницю.

 

Станом на 15:00 поліцейським стало відомо про ще одного постраждалого. Чоловік звернувся по допомогу до лікарні через поранення ніг -- не вогнепальне. Сам потерпілий заперечує свою причетність до конфлікту і стверджує, що дістав поранення на будівництві.

 

 

Відповідно, внесено зміни до Єдиного реєстру досудових розслідувань у частині кваліфікації кримінального правопорушення -- з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) на ч. 2 ст. 115 "Замах на вбивство двох чи більше осіб". Також до ЄРДР внесено інформацію за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство).

 

"Наразі на місці злочину тривають слідчі дії", -- повідомляють у секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кропивницький.

 

 

P.S. Поліція оприлюднила відео з мосту біля aвтовокзaлу № 1, де зaтримaли озброєних зловмисників: https://kg.npu.gov.ua/uk/publish/article/166814

Video-! YouTube
 

 

Голос України