Акція під такою назвою вчетверте відбулася у Вінниці на Майдані Небесної Сотні. Два автомобілі з одягом, продуктами, засобами гігієни та іншими необхідними товарами вже відправлено в дорогу.


Як пояснив один з організаторів заходу Андрій Нечипорук, маршрут першої машини проліг до підрозділів наших бійців, що розташовані між Волновахою і Маріуполем, другої — від Мар’янки до Ясинуватської розв’язки. Волонтери збирали допомогу і під час минулих вихідних. Найбільше вінничани принесли консервації — понад п’ятсот банок. Дехто допомагає коштами. За них мають закупити бензопилу та насос для відкачування води з бліндажів.

 

— Удруге не оминув наш майданчик американський друг WalterOrrScott, — повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Володимир Кулешов. — Патріот України, або, як він називає себе, звичайний американський бандерівець. Доставив каву, чай, печиво і... домашній торт. Кому, як не колишньому морському піхотинцю, знати, чого не вистачає солдатові на війні.


Американець збирає матеріал для книги «Україно, вставай!». Ідея її створення виникла під час Майдану. На гостинцях, що передає в зону АТО, робить наліпки, на яких зображено прапор США.

Вінницька область.