Сприятлива погода дала змогу активізувати ліквідацію ямковості на автомагістралях державного значення в межах Закарпаття.

— Передусім тривають роботи на основних артеріях: Київ—Чоп, Мукачеве—Івано-Франківськ—Рогатин—Львів, Львів—Рахів, Львів—Самбір—Ужгород, — констатує начальник Служби автомобільних доріг в області Михайло Попович.

Матеріали для ремонту забезпечують також три асфальтно-бетонні заводи, які повністю запустили. А на відрізку Іршава—Виноградів та інших працюють 12 комплексних бригад. На ділянці Мукачеве—Хуст майже цілком ліквідовано ямковість. Триває процес на окремих відрізках траси Київ—Чоп. Оновлюють також дорогу Львів—Самбір—Ужгород у межах Ужгородського, Перечинського й Великоберезнянського районів.

Ремонти тривають на автошляхах від Іршави до Сільця та від Онока до Виноградова, на дорозі Долина—Хуст біля райцентру Міжгір’я, на автодорозі Перечин—Свалява від Поляни до Оленівського перевалу.

Загалом дорожники прагнуть використовувати погожі дні, щоб якнайскоріше відремонтувати під’їзди до райцентрів та санаторно-курортних зон.

Василь НИТКА.

Закарпатська область.