У Вінниці не припинятимуть навчання у загальноосвітніх школах у зв'язку з похолоданням -- тут відновили постачання тепла в усі понад тридцять шкільних приміщень.

 

За словами директора департаменту освіти Вінницької міськради Оксани Яценко, тепло подали в всі школи обласного центру. "Забезпечення належного теплового режиму дало можливість продовжити навчання і не відпускати учнів на вимушені канікули", -- зазначила пані Яценко.

 

Теплі батареї опалення також у медичних закладах Вінниці. Щоправда, відновлювати опалення довелося тільки в міській лікарні № 1. У всіх інших лікувальних закладах, де пацієнти перебувають цілодобово на стаціонарі, не припиняли опалювальний сезон. Таку інформацію надали у міському департаменті охорони здоров'я.

 

У некомфортних умовах опинилися лише мешканці багатоквартирних будинків, в яких відсутнє індивідуальне опалення, а таких у місті переважна більшість. Терпіти незручності доведеться принаймні до середини наступного тижня. Синоптики прогнозують, що саме до того часу в регіоні триватиме похолодання.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінниця.

 

Голос України