Творчий десант майстрів слова з Вінниці побував у Могилів-Подільському прикордонному загоні і передав для бібліотеки нові прозові та поетичні твори. Гості спілкувалися з військовими, які несуть службу у районі села Лядова на україно-молдовському кордоні.


Доктор політичних наук письменник Віталій Давиденко розповів про цікаві знахідки, на які натрапив в архівах під час роботи над книгою «Монастир». Ще одне подароване видання має назву «Україна в огні». Це — збірка творів вінницьких майстрів красного письменства, присвячена нинішнім захисникам країни, які стримують ворога на Донбасі. Свої книжки передали також письменники Тетяна Яковенко та Вадим Вітковський, краєзнавець автор численних досліджень на краєзнавчу тематику священик отець Анатолій.


— Майже всі подаровані книжки віддруковано за кошти обласного бюджету, — повідомив керівник творчої групи редактор літературного журналу «Вінницький край», член Національної спілки письменників України Вадим Вітковський. — Обласна влада кожен рік виділяє гроші на видання творів місцевих авторів.

Вінницька область.