«Переможці» — ветерани АТО, які втратили кінцівки під час бойових дій на сході країни, але не втратили сили духу та жаги до життя, які тренують тіло, надихають інших не здаватися, а також славні паралімпійці України.

 


На знімку: Вадим Свириденко, 43 роки, служив санінструктором 128-ї гірсько-піхотної бригади. Втратив стопи та кисті рук у дебальцевському котлі взимку 2015 року. Нині працює уповноваженим з питань реабілітації поранених бійців АТО.


Фото Олександра КЛИМЕНКА.


Соціальний мультимедійний проект «Переможці» оновлюється, набирає потужних обертів та масштабу. Відтепер до нього залучено понад 30 учасників. Разом із ветеранами АТО на протезах та візках беруть участь і чемпіони-паралімпійці. Це герої, якими пишається вся Україна. Проект звертає увагу на якісну психологічну та фізіологічну, зокрема спортивну, реабілітацію для ветеранів, котрі повертаються до мирного життя після поранень, а також на розвиток спортивного протезування в Україні.


12 нових вражаючих історій ветеранів АТО і трьох паралімпійців, які надихнуть своїм прикладом на перемоги, представлено в Києві на НСК «Олімпійський».


Організатори заходу — Телевізійна Служба Новин телеканала 1+1 і журнал «Vіva!» — презентували найкращі фотоісторії Олександра Мордерера і Тетяни Рубльової.