Депутат Верхньодніпровської районної ради Сергій Якименко як багатодітний батько, котрий разом із дружиною, окрім власний трьох дітей, виховує ще й прийомного сина, чимало дбає про підростаюче покоління.


У цій справі йому допомагає те, що, як людина віруюча, Сергій Васильович має добрі зв’язки з церквами різних конфесій та благодійниками. Так, днями разом із представниками церкви «Суламіта» він у черговий раз побував у Верхньодніпровському будинку-інтернаті №2 та навчально-реабілітаційному центрі, бо йому небайдужа доля цих дітей. Тож для вихованців закладу гості показали виставу на християнську тематику, привезли солодощі, разом співали з ними пісень. Крім цього, С. Якименко організовує безплатне стоматологічне лікування для них.


Також депутат підтримує розвиток спорту в районі. Днями організував транспорт та особисто двічі звозив юних спортсменів Верхньодніпровська до Кам’янського, де відбувалися змагання з греко-римської боротьби. Цей чоловік регулярно буває в навчальних закладах міста і району, де проводить бесіди виховної тематики. Минулого разу він побував у дев’ятикласників селища Дніпровське, яким розповів про діяльність районної ради, цікавився в підлітків, ким вони бачать себе в майбутньому, говорив про можливість їхнього подальшого вступу до вишів. Таке живе спілкування допомагає чоловіку в його роботі, впевнює його в правильності своїх дій.

Дніпропетровська область.