Колектив Жидачівського центру поштового зв'язку на роботу прийшов у вишиванках. Кожен працівник представляв вишивку свого регіону, де народився і виріс.

 

На знімку:

 

Представники
Центру поштового зв'язку у Жидачеві
вийшли на роботу у вишиванках

 

Центр поштового зв'язку, що обслуговує один з найскладніших регіонів Львівщини, розташований у самому центрі Жидачева. На головній пошті завжди гамірно і багатолюдно. А того робочого дня панувала особлива атмосфера. Численні відвідувачі були приємно вражені, що поштовики зустрічали їх у національному вбранні.

 

Колектив одного з найкращих структурних підрозділів Львівської дирекції "Укрпошти" вже багато років очолює колишній воїн-афганець Петро Кошкалда. Нещодавно відбулося укрупнення центрів поштового зв'язку і до Жидачівського та Миколаївського районів додалися ще Стрийський і Сколівський. Останній досить складний, бо розташований у гірській зоні. Відділення розкидані у віддалених і важкодоступних селах. Поштовики часто є єдиними представниками влади, що навідуються в гірський край. Пропонують свої послуги і товари першої необхідності навіть там, де підприємці не хочуть відкривати свою справу.

 

Богдан КУШНІР.

Фото автора.

 

Львівська область.

 

Голос України