«За результатами досудового розслідування кримінального провадження за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди в розмірі 1 тис. доларів США заступником прокурора Кіровоградської області в інтересах третьої особи військовому прокурору Кіровоградського гарнізону за неподання апеляційної скарги на рішення суду обвинувальний акт скеровано до Ленінського районного суду міста Кропивницького для розгляду по суті», — поінформували в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.
Нагадаємо, правоохоронці затримали на передачі хабара заступника обласного прокурора Кіровоградської області наприкінці січня цього року.
З метою забезпечення об’єктивності судового розгляду та з урахуванням обійманої посади обвинуваченого до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ подано клопотання про скерування кримінального провадження для розгляду до іншого суду іншої області. Прокуророві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років із конфіскацією майна або без неї.

Кіровоградська область.