Для кращих учнів Верхньодніпровського району народний депутат України Сергій Рибалка та заступник голови райради Сергій Якименко організували поїздку до Києва. 

Школярі з дванадцяти загальноосвітніх закладів району відвідали НСК «Олімпійський» та музей стадіону, та головним призом для них стала екскурсія до Верховної Ради (на знімку). Адже вони змогли побачити роботу головного органу законодавчої влади зсередини і дізнатися про найбільш яскраві факти з історії українського парламентаризму. До того ж школярі завітали до сесійної зали, зустрілися з нинішніми законотворцями — народними депутатами Олегом Ляшком та Сергієм Рибалкою.
Незабутні враження від екскурсії, спілкування з непересічними людьми, цілу колекцію фото на згадку від поїздки до Києва — все це привезли з собою додому юні верхньодніпровці. «Ця акція стала добрим заохоченням, яке має надихати молодь на нові досягнення. Ми і надалі вишукуватимемо можливості для підтримки наших талановитих учнів», — підсумував організатор поїздки, депутат Верхньодніпровської районної ради Сергій Якименко.


Фото надано Сергієм ЯКИМЕНКОМ.